Kansainvälisen johtamisen konsultointi ja koulutus

Liiketoiminnan kansainvälistäminen, käännöspalvelut, kielentarkastus ja kielikoulutus

Ammattimainen viennin konsultointipalvelu

Olemme erikoistuneet auttamaan yrityksiä laajenemaan kannattavasti kansainvälisille markkinoille tarjoten tukea viennin edistämiseen silloin kun ja siellä missä sitä tarvitaan.

Jussi Parkkali

Voin lämpimästi suositella viennin johtamisen konsulttiamme Henry Rawstorn’ea, hän on käynnistänyt tehokkaasti puhdistetun lasimurskeen myynnin Britanniaan ja muualle Eurooppaan sekä ympäristöystävällisen Foamit -vaahtolasin myynnin Ruotsiin ja Britanniaan. Henry tuntee ja osaa hyvin kansainvälisen logistiikan.

Hän on laatinut myös kattavat ja laadukkaat raportit Benelux-maiden kevenne-rakentamisen markkinoista vaahtolasituotteiden tutkimus- ja kehitysosastolle sekä toteuttanut kierrätyslasihiekan markkinatutkimukset Britanniassa, Saksassa ja Ruotsissa.

Jussi Parkkali
NSG Pilkingtonin globaali erikoisajoneuvoliiketoiminnan johtaja
Tampere, Länsi- ja Keski-Suomi, Suomi

Vientipalvelumme:

 1. Kansainvälisen kaupan konsultointi
  Auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan kannattavaan kasvuun johtavan vientistrategian.

 2. Raportointiin pohjautuva
  Keskeisten kohdemarkkina-alueidesi syväanalyysi ja tutkimus, josta saat valmiin strategisen suunnitelman kohdemarkkinoille siirtymiseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen askel askeleelta.

 3. Strategiavetoinen
  Yksilöllinen mentorointi ja strategiatason yleiskatsaus tarjoavat sinulle kauaskantoisen näkemyksen, joka perustuu vuosien kokemukseen, ymmärrykseen ja asiantuntemukseen.
 1. Markkinavetoinen
  Tutustu markkina-alueeseesi, tunne mahdollisuutesi ja ymmärrä haasteesi. Alustava markkinatutkimus kohdealueestasi auttaa sinua arvioimaan mahdollisuuksiesi laajuutta.

 2. Myyntivetoinen
  Työskentelemme aktiivisesti sinun ja tiimisi kanssa ja luomme markkinoilletulo -strategian ja kasvatamme yrityksesi vientiä ulkomaille luoden todellisia tuloksia liiketoiminnallesi.

Ammattimaista kielikoulutusta

 1. Käännöspalvelut:
  Olemme erikoistuneet teknisiin verkkosivustoihin, markkinointimateriaaleihin, esitteisiin ja muuhun digitaaliseen sisältöön.

 2. Kielentarkastus:
  Kaikentyyppisten tekstien oikoluku ja muokkaus kokeneiden, äidinkielenään kieltä puhuvien konsulttien toimesta.

 3. Yksityis- ja ryhmäopetus (2-25):
  Kokeneet, korkeasti koulutetut syntyperäiset kielikouluttajat. Yksityisopetuksesta aina joustaviin yritysjohdon intensiivikursseihin ja ryhmäopetukseen, tuloksena kohdekielen sujuva käyttö. Lähiopetus ja verkkokoulutus

Ota yhteyttä

Kasvata vientiä ulkomaille, tuottavuutta ja sujuvuutta: Ota yhteyttä päteviin konsultteihimme.


Ota yhteyttä